Glömt att berätta om mitt socker och glutenexpriment. Jag höll upp med socker (förutom från frukt) i en månad som var mitt mål. Första gången jag åt godis efter detta resulterade i ett kraftigt illamående och sen gick jag och la mig och sov i en timme.. Nu vet jag bättre, jag kanske inte kan äta lika mycket godis som jag gjort förut då min kropp inte längre är van att bli sockerchockad… Jag vill inte ha den där äckliga gelegrodan på axeln från morgon till kväll, jag vill bara kunna unna mig på helgen, så jag hoppas verkligen att det här håller i sig nu. Vad gäller gluten, så har jag gett upp. Men jag känner mig helt klart piggare och har inga sockriga humörsvängningar. Eftermiddagsdipperna efter dagishämtningen när det är dags att börja med maten är tyvärr kvar.
Däremot småäter jag precis som jag gjort förut, så här kommer ännu ett recept:
En enkel kladdkaka: Sätt ugnen på 200 grader, smält 50 g choklad och 150 g smör i micron och låt svalna. Vispa ihop 4 ägg, 1 dl mandelmjöl, 1,5 tsk bakpulver, 0,5 dl agavisirap, 3 msk kakao, 2 msk kesella. In i ugnen i vad kan det ha varit, 20 minuter? Hoppas det.