johanna21

Spenat & chevrelasagne m. rödbetssallad

IMG_5782

Jag tycker det är svårt att göra goda vegetariska rätter utan att använda sig av halvfabrikat. Jag gillar iofs det mesta så länge det är en härlig varierad sallad som innehåller annat än gurka och tomat, men min familj är lite mer svårövertalad. Att min man vill ha kött kan jag ju förstå, för honom som idrottsman är det ganska viktigt att ha en bra varierad kost som han vet fungerar och då kan inte jag komma med mina linssoppor och broccoligratänger varje dag. Ciara tycker om grönsaker så länge det inte är kokta, det måste vara konsistensen som ratas.

Men åter till receptet, det här är iaf en rätt som till och med fick min man att tycka att den var god. Spenat & chevrelasagne med rödbetssallad. Vi använde oss av färsk bladspenat och toppade med lite fetaost, vilket inte receptet säger. Receptet hittar ni HÄR. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma/Mormor

    Jättegott! Jag stekte baconbitar och blandade i ena halvan. På så sätt fick jag vegetariskt och P. fick fläsk. Alla glada och nöjda, mycket mycket gott tyckte vi båda.

  2. Jenny

    Åh ser supergott ut! Vill gärna laga helt vegitarisk mat ifl en gång i veckan men sambon är svårflörtad. Mat utan kött eller fisk är inte riktigt mat 🙂 Men det här ska testas!

stats