Nog för att det där med bananapancakes var det stora skämtet under kvällen igår, dock var det den thailändska varianten vi prata om då. Den jag intog varje dag när jag var i Thailand och de låter väl kanske inte så konstigt fast grejen är den att jag var där i 90 dagar. Så skämtet låg i luften hela kvällen och i varje samtalsämne lyckades vi komma tillbaka till detta vidunder. Så det var inte så konstigt att frukosten gick under samma namn, dock den nyttiga varianten. Jag bad er och tipsa om era frukostar och jag tänkte beta av listan och började med Linneas. Lika mycket banan som ägg, jag tog tre till en banan och sen vispade jag ihop det med lite havregryn och stekte dom som pannkakor. Servering med kesella och blåbär, mums!! Lite svåra att få fina men gott var det!
Stranden idag eller?? Jaaa såklart!
Perfekt barn portion (enligt mig då)
1 banan
1 ägg
½dl vetemjöl
Bananen mosas, blandas med ägget o sist mjölet 🙂 blir en rätt seg smet som får kluttas ut med sked i pannan, blir bäst att steka i ojla tycker jag, suuuupergott
Ja dessa pannkakor är så mumsiga! Ett tips är att ha i en klick jordnötssmör om du gillar det, så himla gott! Ha det så härligt på stranden 🙂