Koka quinon enligt anvisning på paketet. Strimla korv, paprika och morot och hacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna, fräs curry, chilipulver och vitlök. Lägg i grönsakerna och korven och stek sedan i ca 5 minuter.
Tillsätt quinoa, citronsaft, honung och kidneybönor, låt allt bli varmt och smaka sedan av med salt och peppar.
Tänkte dela med mig av ett gott och nyttigt recept till er, dock är den här gjord på chorizo men jag la i kycklingkorv istället eftersom att vi inte äter griskött. Eftersom att många frågar, vi äter inte griskött för att jag har problem med mina leder och vi mår mycket bättre av att inte äta det samt att jag istället äter mycket mer fisk, kyckling och veg istället och det anser jag är mer näring och godare. Finns även lite andra teorier om griskött om man läser på lite men vad man ska tro på är upp till en själv och det viktigaste är att lyssna på sin kropp tycker jag. Om jag däremot bjuds på griskött borta så äter jag det för jag tycker ju att det är gott.
Ingredienser 4 port: 4 dl guinoa, 400 g chorizo, 2 morötter, 2 paprikor, 1 gul lök, 2 vitlöksklyftor, 2 tsk chilipulver, 2 msk curry, 2 msk citronsaft, 2 msk honung, 2 dl kokta kidneybönor.
Ja, men det är ju så, vissa dagar känns det som att man får vara glad att man hinner posta inlägg bara 🙂 Men jag håller med dig, kommentarer är ju så kul, peppande och drivande så skärpning på mig 😀
Kram!