Jag har inte lagt särskilt mycket tid på dekorationen, däremot på att den ska vara god och gjord på naturliga ingredienser. Jag och Maria testade göra en egen vaniljkräm som fyllning på vaniljstång och så fyllde vi den med jordgubbar både inuti och ovanpå. Gästerna tyckte det var den godaste tårtan någonsin, ekologiskt smakar ju så betydligt mer än oeko! Och E fick smaka lite även om jag till en början tyckte det var onödigt då den trots allt innehöll rörsocker. Jag tycker inte synd om honom för att han går miste om något han inte vet om, men nu fick han tårta iaf! Eftermiddagen avslutades med en krokettmatch med svärfar, Kicki och J och massa skratt!
Jag önskar att jag visste vart jag hittat receptet, så om någon känner igen det får ni gärna berätta.
Ser supergod ut!! Får man fråga vart din fina kofta är ifrån? / Maria
Gina i våras, men finns säkert inte kvar. Kramar!