johanna21

Pancakes with passion fruit

 

Kanske inte jordens vackraste pannkakor men jag älskar att steka dom lite ojämna och få fram dom knapriga kanterna. Jag försöker att aldrig ha socker i mat och försöker oftast välja de nyttiga alternativen, såklart är inte pannkakor de bästa men det är enkelt och går hem hos barnen. Men här är mitt tips till pannkakorna, alltid dinkel istället för vetemjöl och servera dom med naturell kesella och passionsfrukt eller bär. Lilla C älskar frukt och bär, hon har inte smakat sylt så därför är frukten hennes godis!

Annars då? Sommarvärmen är tillbaka och livet är gött som vanligt. Idag tog jag också tag i det där jobbiga som jag skjutit upp LÄNGE, ringa förskolan och fråga om plats till C. Jag valde förskola med omsorg, alltså den som hade längst kötid! (bara för att spara tid höhö.) Sen var jag noga med att förklara att vi egentligen inte behövde platsen men för lilla C skull så vore det ju bra, någon timme då och då eller något. (Med tanke på hur jag och J jobbar så vet jag att vi klarar av det även med henne hemma.) Men klart blir de tufft, det blir införskaffa täckbyxor och plumsa snö i minusgrader varje dag.Vi får se vad det blir av detta. Har er dag varit bra?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Aha okej 🙂 jag jobbar på påskbergets förskola, en privat förskola. Trivs toppen bra 🙂 hmm, det finns faktiskt en hel del bra förskolor i Varberg. Hoppas ni får plats på bullerbyn då 🙂 trevlig helg!

  2. Frida

    Taxk för tipset 🙂 vart ska C börja på förskola någonstans? Jag jobbar själv på förskola i Varberg nämligen 🙂 ha en fin dag! / frida

    1. Johannaty

      Jasså gör du =) Vi har sökt på Bullerbyn men jag tror inte hon börjar förrän efter jul. Vilken jobbar du på, och har du några bra tips? ha en fin dag!

  3. Jennie

    Hej! Vad kul att se andra som rekommenderar dinkelmjöl. Använder alltid dinkel, tycker det blir lite saftigare när man bakar. Sen sätter det sig inte på magen som vetemjölet gör. Tack för en kul inspirerande blogg. Kram Jennie

stats