Lördagsgodiset är fixat! Det har gått lättare än vad jag trott att undvika godis den här veckan, anledningen är dessa små och mina nyttiga chokladbollar. (recept kommer) Men dessa små, vad det nu ska kallas, banangodis kanske? Dessa har verkligen räddat min vecka.. Skär banan i skivor, blanda mörk choklad med kokosolja (hittas bland oljorna i matffären) och smält i micron. Doppa bananen i den smälta chokladen och lägg på bakplåtspapper, in i frysen och låt frysa några timmar. Voila! Lördagskvällen är räddad! Jag använde mörk choklad med havssalt en dag och då blev dom om möjligt ännu godare. Mörk choklad ska ju vara nyttigt och allt är bättre än godis ur hälsoperspektiv alltså. Annars vet jag ärligt talat inte om det finns något som är bättre än godis? Men men.. Trevlig lördag!
Saturday candy.
Kommentarer
Lämna ett svar
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Hej! Jag väntar efter receptet på hur du gör dessa godsaker:) Hur mycket choklad och hur mycket utav oljan 😉 Tack
1 banan, en halv chokladkaka och en stor matsked olja smält och doppa i bananen 🙂 frys in! Kramar