johanna21

IMG_4176

Den här dagen har varit en helt fantastisk dag och jag har inte hunnit titta in här en enda gång. Jag ligger efter med att svara på era kommentarer, men jag har inte glömt er, det är ju det roligaste av allt att ni delar med er av era liv, idéer och åsikter.

Det har bara varit en minst sagt speciell vecka blandat med sjuka barn och ett evigt städande. När C inte går på förskolan så vill jag lägga allt fokus på henne när E sover så att hon också känner sig viktig. Hon är i en mammig period precis som sin lillebror och jag kan inte låta bli att tycka att det är lite mysigt också. Den där tråkiga mamman som alltid är hemma och ändå så får dom inte nog av mig. C älskar iofs att vara på förskolan, så det är inga problem med lämningen eller så, det är mer när vi är hemma som det är nåde mig om jag lämnar hemmet. Jag berättar mer om dagen imorgon, NU ska jag SOOOVA! Sov gott fina ni!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Oj, lite snabb på skicka ovan 🙂
    Tänkte kika in med lite frågor, gillar verkligen din blogg, jordnära o mysig! Men hade vart kul o veta lite om dig ”utan” barn om man får uttrycka sig så? Lite mer ytligt? Hudvårdsanvändning, hår? Vad du gärna lägger lite extra på? Fransar, naglar, ansiktsbehandling osv:) o sen måste jag få fråga, använder du ngn form av fillers? Eller är dina läppar så fylliga på naturlig väg? 🙂

    Kram på dig

    1. Johannaty

      Tack snälla du, vad glad jag blir. 🙂 Jag fyller dom inte med något, det är naturliga. Jag ska genast knåpa ihop ett inlägg om mina tre bästa skönhetsknep. Finns lite under kategorin beauty and shopping. Kram!

stats