johanna21

2012 was

Året började i Torsby där jag började jobba för första gången efter mammaledigheten.

Jag drog igång en papperstidning tillsammans med alla grymma medarbetare på Wermlänningen.

Och en hemsida tillsammans med tjejerna på Behindeveryman.

I februari åkte jag upp till Luleå i väntan på ett hem och för att fira lillans ettårsdag tillsammans med mormor.

Sen var det dags att se vart vårt nya hem skulle vara..?

Jasså, denna gång flyttade vi in på Varbergs kurort och fick känna på spalivet på riktigt. Mycket bubbel i poolen, rödvin och havsutsikt.. Sounds magic? Men vi längtade bort från gröna morgonrockar, till ett gammalt hederligt kök utan serveringspersonal. Vi ville helt enkelt börja bädda våra egna sängar, städa undan vår egen skit. Det skulle dock dröja…

Jag var tillslut så trött på hotellliv att vi tog en sjabbig lägenhet vi inte ville ha och fick ägna timmar åt att renovera upp, för att sedan vilja flytta så fort annat alternativ skulle dyka upp..  Så tillslut slapp jag spalivet och fick börja leva som en vanlig människa igen och med det blev det också sommar.

En fin sommar och det badades mest hela tiden. Vi spenderade sommaren med att åka på turne och besöka lite svenska städer och familjen förstås.

Och åkte upp till Luleå igen och rensade mormors vinbärsbuskar..

2012 var trots allt något lugnare än stormiga 2011, vi fick leka familjeliv på riktigt i ett riktigt hem och med riktiga möbler och äta riktig mat. (Med riktig mat menar jag från Ica, ni vet matlådor och annat skoj) Vi fick bada och hänga på stränder blandat med lekparker och jag fick njuta av att uppleva en sommar med en man och ett barn som kunde gå på två ben. (Ja 2011 var J på kryckor) Så allting kunde inte vara bättre..

Tills jag trodde jag var superwomen och tog på mig fler och fler ansvarsområden, mer och mer jobb och började plugga lagom till höstterminen. Då stod jag inför chocken att inte längre kunna ständigt och jämt hänga med min dotter utan fick börja planera min tid. Meeen det var nyttigt och pappa J gick snabbt in i pappaledigetsrollen och vi hade lyxen efter lite planering att få ha henne hemma ett tag till.

Året kantades också av ofattbara sorger vi aldrig trodde skulle hända, två fina älskade människor togs ifrån oss och man insåg hur skört livet verkligen kan vara och hur snabbt saker kan förändras. Men året var också fyllt av glädje och stärkta relationsband. Vi blev verkligen påminda om att familjen/vännerna betyder allt och för er alla är jag såå otroligt tacksam! ♥

Året avslutades också som den alltid gör med en flytt och en runtresande semestermånad och lite matspjälkningssystemplugg, så nu lämnar vi detta år och går vidare för att se vad 2013 har att vänta!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Arianne

    Härliga bilder och en bra summering! 🙂 När oväntade eller i vissa fall väntade saker händer så får man verkligen en tankeställare, av att man ska njuta här och nu! Hoppas ni får en fin dag i morgon och jag kan väl redan nu önska er ett gott nytt år! 🙂

stats