johanna21

tidig morgon

image

Nyvaken med fransar och man känner sig ändå fin, tack vare bästa Linda på Chicclinic. Linda finns i både Stockholm och Uppsala för er som vill ha fransar i sommar! Inget annat smink behövs under sommaren.

Helt otroligt att jag och C sitter uppe för oss själva denna morgon. E som vanligtvis vaknar fem ligger alltså fortfarande och sover vilket är helt otroligt. Han kom visserligen i säng en halvtimme senare än han brukar och då behövdes det tydligen en ordentlig sovmorgon på morgon för att ta igen. Men det här med att han vaknar fem? Det är så jobbigt! Jag kan inte heller be J ta en morgon, då han haft en ledig dag på 20 dagar och tätt med matcher. På något sätt har han det alltid värre än mig och jag kan ju alltid ta mitt ansvar genom att lägga mig tidigare på kvällen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Hej!
    Det finns fler som är vakna vid 05… Min lilla kille som är drygt en vecka yngre än er vaknar lika tidigt. Han har även börjat vakna o vara ledsen mitt i natten och det tar minst 30 min o få honom att somna om helt, puh!
    Irriterande o vara vaken innan Nyhetsmorgon startat hehe 😉
    Kram Susanne

  2. Frida

    Tack för tipset om bra deo utan konstiga ämnen i! Klickade hem dr Organics med kokosdoft:). Bra deo hittills tycker jag!

stats